Verhuur van campers

31 oktober 2017
 Categorie├źn: Camping, Blog

Delen  

Heeft u een eigen camper die u maar enkele weken per jaar gebruikt? Dat is natuurlijk zonde. Uw camper heeft waarschijnlijk veel geld gekost toen u deze kocht. Wist u dat u deze kosten terug kunt verdienen? Veel mensen weten dit niet, maar het is echt mogelijk.

Geld verdienen aan uw eigen camper

U heeft waarschijnlijk maar een beperkt aantal vakantiedagen per jaar, dus u kunt ook maar een beperkt aantal dagen genieten van uw camper. Als u uw camper verhuurt, kunnen andere mensen ook genieten van uw heerlijke camper. De verhuur van campers is erg populair. Veel mensen willen graag een camper huren om te kijken of een camper iets voor hen is. Als zij dan enthousiast terugkomen van hun vakantie kopen zij een eigen camper of wellicht huren zij volgend jaar wel weer een camper. Door het verhuren van uw camper verdient u geld en als u uw camper een aantal keren verhuurt heeft, heeft u de aanschafkosten weer terug. Perfect toch?

Hoe verhuren?

De verhuur van campers hoeft niet ingewikkeld te zijn. U kunt er voor kiezen om de camper zelf te verhuren, maar u kunt er ook voor kiezen om dit via een bureau te doen. Uiteraard moet u dit bureau (tussenpersoon) ook betalen, maar dan weet u wel zeker dat alles goed geregeld is. Zij regelen bijvoorbeeld de verzekering. Dit is wel belangrijk, want stel dat u uw camper aan iemand verhuurt en er gebeurt iets en zij zijn niet verzekerd... wat dan? Als u uw camper via een bureau verhuurt wordt alles voor u en de huurder tot in de puntjes verzorgd. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven wanneer u zelf gebruik wilt maken van uw camper, dan is deze dus niet beschikbaar voor de verhuur en als hij verhuurt is, moet u er voor zorgen dat deze schoon en compleet klaar staat voor de verhuurders. U kunt de camper het hele jaar door verzorgen. Tijdens schoolvakanties zijn er veel gezinnen die een camper willen huren. In het voor- en naseizoen zijn dit gezinnen met kinderen die nog niet naar school gaan of juist oudere mensen die geen kleine kinderen meer hebben. Ook in de andere maanden van het jaar gaan oudere mensen graag weg met de camper. In de wintermaanden is een camper erg populair om mee op wintersport te gaan. Echte wintersportliefhebbers kunnen dan vlakbij de piste overnachten, dit vinden zij erg prettig. Als u uw camper hier ook voor wilt verhuren, moet dit wel duidelijk doorgegeven worden bij de verzekering. Uw tussenpersoon weet hier ook alles over, dus dat komt zeker goed! Geniet van uw geweldige camper en laat anderen meegenieten!